Aqua2music – det moderna koreografiverktyget för vattengympa!

Aqua2music – vattengympa på webben! är en sida där vattengympainstruktörer genom prenumeration får tillgång till världens största rörelsebank för vattengymnastik!

Aqua2music presenterar över 1100 vattengympa övningar med undervattensfilm och studiofilm, som visar vattenrörelsernas teknik och utförande. Till varje övning finns en beskrivande text och en unik illustration, som du enkelt kan skriva ut. Dessutom rekommenderas till varje övningsfilm lämplig hastighet som rörelsen bör utföras i för att fungera i vattnet (bpm). Filmhastigheten kan du själv justera (manuellt) med bpm-reglatorn. Totalt baseras produkten på nästan 3000 filmer. Som prenumerant får du  tillgång till samtliga övningar på film, såväl undervattenfilmer som studiofilmer (land).

Webbsidan ger möjlighet att lära sig, välja och samla övningar till dina vattenpass och därefter forma snygga utskrivbara manus.

Undervattensfilmerna visar rörelsetekniken i vattnet och är en inspirationskälla till olika vattenrörelser och varianter därav. Landfilmerna ger dig som instruktör råd och tips om hur den unika vattenkänslan bäst simuleras trots att instruktionen sker från land. Till dessa filmer finns expertkommentarer som hjälper dig som instruktören att jobba mer professionellt. Förutom rekommenderad bpm ges även förslag på vilken musikkaraktär som passar varje övning för att underlätta musikvalet.

Ett enkelt och underlättande verktyg för vattenträningsbranschen som inspirerar, utvecklar och genererar dig proffsighet och kvalité!

Produkten ger dig ett unikt modernt verktyg att snabbt, enkelt och effektivt komponera manus för såväl individuell träning som gruppträning. Det unika med Aqua2music är omfattningen – världens största rörelsebank för vattengymnastik!

Vinn tid och tjäna pengar – gör som proffsen – använd Aqua2music när du gör dina vattenpass!

www.aqua2music.se

© Copyright Maria Ström, Norrköping Sweden 2012.

Kommentarer inaktiverade.